Barniqtestet.se
IQ facebook

över 422 878 har redan gjort detta IQtest


IQ sverige
Testet Toppresultat Hjälp Frågor Kontakt


Sekretesspolicy


När testat är klart och du kommit till betalalternativet som är betalasamtal.

När du betalar via telefon ringer du ett nummer och anger koden vi skrivit ut. Du behöver aldrig ange ditt telefonnummer och vi sparar inte detta. Tjänsten sköts av Wobnet Services AB som enbart håller på med digitala betaltjänster. Vi kommer inte ta betalt mer än en gång eller skicka någon reklam. Vid fel kan vi kontakta Wobnet och då får du maila in vilket nummer du ringde ifrån.

Den information vi sparar om dig är: Ditt resultat, Tidpunkten testet utfördes samt namn/smeknamnet du anger i textrutan. Denna informationen används inte på något annat ställe än barniqtestet.se och vi kommer aldrig sälja eller ge bort info till tredjepart.

Om du vill få bort ditt resultat mailar du oss på info@barniqtestet.se så tar vi bort det senast nästa vardag. Då försvinner all info vi har om dig permanent och kan aldrig återställas.

Vi skickar aldrig ut reklam och kommer aldrig att göra det.

Leverantör av SMS-tjänster för facit:  MOSMS AB Box 111 79 161 11 Bromma
Leverantör av Tele-tjänster:  Wobnet Services AB BOX 6322 102 35 Stockholm

PUL


Den enda personuppgiften vi publicerar om dig är namnet du väljer att skriva in i resultat rutan. Du behöver inte fylla i ditt riktiga namn utan ombeds skriva i "namn/nick". Ange inte efternamn. Klickar du i "Visa inte mitt resultat" så syns inte ditt resultat på senaste resultat/google osv. Du ansvarar alltså själv för vilka som ser ditt resultat med den rutan iklickad. Har du eller någon annan angivit ditt namn mot din vilja kan du få resultat raderat permanent och direkt genom att maila oss på mailen nedan.

Google


Om ditt resultat fortfarande finns med på google beror det på att de ej uppdaterat sina resultat. Detta är inget vi kan göra något åt/snabba upp. För mer info om hur google sparar info ber vi dig kontakta dem.

För övriga frågor: info@barniqtestet.se
© barniqtestet.se 2024   -   Sekretesspolicy   -   info@barniqtestet.se   -   Testet kostar 40 kr + kostnaden av ett vanligt sms/samtal   -   Facebook.com/barniqtestet
Vi använder cookies för att ge våra besökare den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.